Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φινάλε με ήττα για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Το Σάββατο (17/6) ο ΠΑΟΚ Β αντιμετώπισε στην Ευκαρπία τον Μακεδονικό, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 3-1, για την τελευταία «στροφή» της Super League 2.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία παρατάχθηκε στην σημερινή (17/6) αναμέτρηση με αρκετές απουσίες, καθώς έλειπαν οι διεθνείς στις… μικρές Εθνικές ομάδες. Ακόμη εκτός έμειναν οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στην πρώτη συγκέντρωση της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας, ώστε να πάρουν «ανάσες».

Ο Μακεδονικός είχε το μεγάλο κίνητρο για την παραμονή στην Super League 2, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στον αγώνα αναζητώντας το γκολ από νωρίς, με τον Τσιόπτση να σταματά τον Λιούμη, με μια δύσκολη επέμβαση.

Έτσι, στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα, ο Μακεδονικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται σε παθητικό ρόλο.

Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, και μάλιστα δημιούργησαν και την πρώτη τους, καλή, ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ.

Ο Τσοπούρογλου ανέβηκε από τα δεξιά, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, στην συνέχεια σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 34ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά να πάρουν το προβάδισμα, έπειτα από μία κεφαλιά του Λισγάρα.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Παναγιωτούδης βρήκε τον προωθημένο Λεωνιδόπουλο και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιόπτση, γράφοντας το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η εικόνα ήταν ελαφρώς διαφορετική σε σχέση με αυτή του πρώτου, με τους «πράσινους» να εμφανίζονται στο πρώτο κομμάτι λίγο πιο προσεκτικοί.

Στην συνέχεια ο Μακεδονικός πήρε εκ νέου την πρωτοβουλία των κινήσεων, με αποτέλεσμα να βρει το τέρμα που ήθελε για να «κλειδώσει» την νίκη.

Πιο συγκεκριμένα, στο 67ο λεπτό, ο Λιούμης με ένα διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ζαφειράκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών, ο Δικέφαλος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης, με το σουτ του Ρούμνιαντσεφ να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Γουναρίδη.

Τελικά στο 92ο λεπτό, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, χάρις σε κοντινό πλασέ του Δαρέλα.

Έτσι ο ΠΑΟΚ Β τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Super League 2, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 49 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γουναρίδης, Σιατραβάνης, Σαραγιώτης (80′ Κοτταρίδης), Λισγάρας, Ουνγιαλίδης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (80′ Μιλισάβλιεβιτς), Τσουκάνης, Γκέντσογλου, Γαρύφαλλος (70′ Ζαφειράκης), Λιούμης (80′ Σαραντίδης).

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Τσιόπτσης, Τσοπούρογλου (65′ Τασιούρας), Κιτσάκης, Ζίλο (46′ Σινανάι), Γιαξής (85′ Καστίδης), Γρόσδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυρίδης (65′ Ρούμνιατσεφ), Κουλούρης (46′ Βασιλειάδης), Πανίδης.

Προηγούμενο άρθροΣυνδέουν ΠΑΟΚ με Μεϊτέ
Επόμενο άρθροΚράτησε Γκούνη ο ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Ετοιμάζεται για το αντίο ο Βιεϊρίνια

Τρείς αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος της φετινής σεζόν του ΠΑΟΚ, τρείς «τελικοί» τους οποίους πρέπει να κερδίσει ώστε...

Στην ίδια κατηγορία