Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έτσι ήρθε η άνοδος του Ράφα Σοάρες

Δημοφιλή

Ο Ράφα Σοάρες αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει φανέλα βασικού και ουσιαστικά να αντικαταστήσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ωστόσο, αυτό έγινε στα τελειώματα του πρώτου γύρου, καθώς ο Πορτογάλος πέρασε πολλά αγωνιστικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα μέχρι να βρει τον εαυτό του.

Μάλιστα, πλέον ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ενθουσιασμένος για τα όσα μπορεί να δώσει ο Ράφα στο σύνολο, αλλά και καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Η αλήθεια είναι πως μετά τα ματς με τη Λέφσκι Σόφιας η ψυχολογία του 27χρονου αριστερού μπακ είχε πιάσει πάτο και χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια, τόσο από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, όσο και από τον Ζοσέ Μπότο και τους συμπαίκτες του για να τον συνεφέρουν και να μπορέσει να διαχειριστεί την πίεση και την κακή εμφάνιση του. Αυτό χρειάστηκε χρόνο και παρότι ο παίκτης ανέβαινε, το έκανε μικρά βήματα.

Το κουμπί γύρισε πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Παρότι ήταν να ξεκινήσει βασικός δήλωσε στον Λουτσέσκου πως δεν νιώθει έτοιμος, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Το γεγονός πως ο Ρουμάνος προπονητής του ανέφερε πως εκτιμά αυτό που έκανε και πως το θεωρεί ιδιαίτερα επαγγελματικό φάνηκε να δίνει ώθηση στον Σοάρες, που άρχισε να αποκτά ψυχολογία και η απόδοση του ανέβαινε συνεχώς στις προπονήσεις.

Πλέον έχει αφήσει πίσω του στην ιεραρχία για το αριστερό μπακ Βιεϊρίνια και Τσαούση και έχει κάνει τον προπονητή του να στάζει μέλι για αυτόν.


Τελευταία νέα

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος,...

Στην ίδια κατηγορία