Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έτοιμος για την πρόκληση

Δημοφιλή

Ο Κώστας Δεληκώστας επιστρέφει για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ για να οδηγήσει τον Δικέφαλο σε υψηλές πτήσεις και τη νέα σεζόν.

Αριστος γνώστης της ελληνικής βολεϊκής πραγματικότητας με θητεία σε πάγκους αρκετών ομάδων, όπως ο Παμβοχαϊκός, η Ορεστιάδα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Λαμία, έχει θητεύσει στο πλευρό του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι στην Ιταλία, αλλά και στην εθνική Κύπρου, ενώ βρέθηκε και στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Ελλάδας ως βοηθός προπονητή το 2015.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ

Ο Κώστας Δεληκώστας γνωρίζει καλά που έχει έρθει. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αφού είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου για λίγους μήνες τη σεζόν 2008-2009. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει και για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Έλληνας τεχνικός σαφέστατα πιο έμπειρος και με περισσότερες παραστάσεις έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να οδηγήσει τον Δικέφαλο στην κατάκτηση του νταμπλ και σε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία όπως ο ίδιος τόνισε. Λάτρης της τακτικής και της σκληρής δουλειάς ο Δεληκώστας περνάει ήδη τη φιλοσοφία του στους παίκτες του ΠΑΟΚ με το νέο τεχνικό της ομάδας να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ και τη χημεία που διαθέτουν τη φετινή σεζόν οι «ασπρόμαυροι».

ΜΕ ΜΑΡΣΑΛ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ο Καναδός ακραίος του ΠΑΟΚ έφτασε στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της χώρας του στο παγκόσμιο κύπελλο. Ορεξάτος και έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Στίβεν Μάρσαλ ταξίδεψε από την Ιαπωνία για τη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Δικεφάλου ενόψει της νέας σεζόν. Ο Καναδός ακραίος με έφεση στην υποδοχή είχε την πρώτη γνωριμία του με τους συμπαίκτες του, αλλά και με την πόλη της Θεσσαλονίκης μένοντας εντυπωσιασμένος από τις καιρικές συνθήκες τις οποίες βρήκε.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του. Παρακολούθησα κάποια βίντεο και γνωρίζω πολλά για το πόσο εκδηλωτικοί είναι οι φίλοι της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω μπροστά σε μία τέτοια ατμόσφαιρα» δήλωσε ο Στιβ Μάρσαλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κορυφαίος των κορυφαίων ο Πετρούνιας!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης Πετρούνιας ισοφάρισε την επίδοση του Ούγγρου σπεσιαλίστα του πλάγιου ίππου Κρίστιαν...

Στην ίδια κατηγορία