Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρώτη σύσκεψη με Φερέιρα για τα μεταγραφικά

Δημοφιλή

Περίπου δυόμισι μήνες πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, άρχισε και η συζήτηση για τα μεταγραφικά στην Τούμπα και πριν λίγες ημέρες έγινε η πρώτη σύσκεψη του Αμπέλ Φερέιρα με το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας και τον Μάριο Μπράνκο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει σχηματίσει, πλέον, άποψη για το ρόστερ (κάποια ερωτηματικά υπάρχουν…) και έχει φυσικά και άποψη για το πως πρέπει αν κινηθεί ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι και σε τι είδους παίκτες και με τι χαρακτηριστικά, πρέπει να πάει.

Σ΄ αυτή την πρώτη σύσκεψη η συζήτηση ήταν γενική χωρίς πολλές λεπτομέρειες, ήταν περισσότερο κάτι σαν ανταλλαγή απόψεων για να βρεθεί κι ένας καλός κώδικας επικοινωνίας και συνεργασίας και βεβαίως όσο περνάει ο καιρός θα μπαίνουν και σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτές οι συζητήσεις δεν αφορούν τόσο την ενίσχυση της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν, όσο ένα μεσοπρόθεσμο πλάνο για τη δημιουργία μιας ομάδας, όπως τη θέλει ο Πορτογάλος προπονητής.

Όπως έχει φανεί και στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, οι αποφάσεις σ΄ αυτά τα θέματα λαμβάνονται από κοινού, από προπονητή, τεχνικό διευθυντή, τμήμα σκάουτινγκ και φυσικά και την οικογένεια Σαββίδη.

Όσο περνά ο καιρός, η συμμετοχή των δύο γιών του Ιβάν Σαββίδη (που τύποις είναι και μεγαλομέτοχοι) στα κοινά του ΠΑΟΚ, γίνεται ολοένα και πιο έντονη.

Εκτός του Γιώργου, που είναι περισσότερο στην επικαιρότητα, συμμετέχει και ο Νίκος Σαββίδης, ο οποίος έχει συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ, ενώ πρόσφατα εκπροσώπησε το ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, στο συνέδριο του CAP (European Leagues Club Advisory Platform).

Η συμμετοχή των δύο γιων του Ιβάν Σαββίδη στα κοινά του ΠΑΟΚ, μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσουν ρόλο τα παιδιά του στην ΠΑΕ, καθώς έχει καταστήσει σαφές ότι η οικογένεια έχει αποφασίσει να πορευτεί… μια ζωή με τον ΠΑΟΚ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Κουλιεράκης μένει εκεί που είναι

Δεν αλλάζει εκπροσώπηση ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με την εταιρία «Prosport» να ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της...

Στην ίδια κατηγορία