Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επίθεση Κάκου σε Λαόθ και Κλάντεμπεργκ

Δημοφιλή

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «City Of Primo» μίλησε ο Τάσος Κάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στον πρώην αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάντεμπεργκ.

Ακόμη σχολίασε και την αδικαιολόγητη απόφαση του Ματέου Λαόθ, στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Για τον Άγγλο πρώην αρχιδιαιτητή είπε:

«Δεν χρειάζεται να μιλάω γι΄ αυτόν. Μας κοροϊδεύει, το είπα από τις πρώτες εβδομάδες της θητείας του και αποδείχθηκε στη συνέχεια. Άκουσα πολλοί να λένε αυτό που έλεγα, πως νόμιζε πως είμαστε ιθαγενείς!

Δεν θέλω να μιλάω γι΄ αυτόν. Είναι ντροπή! Εάν σφύριζε όπως έκανε την ανάλυση των φάσεων, δεν θα έπαιζε ούτε στο τοπικό της Αγγλίας και δεν θα είχε τελειώσει ούτε ένα παιχνίδι του. Πρόκειται για μία τραγική προσωπικότητα».

Όσο για το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Παναθηναϊκού ο Λαόθ στον τελικό Κυπέλλου της περασμένης αγωνιστικής περιόδου: 

«Είναι ίδια ακριβώς περίπτωση με αυτή στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας. Δείτε πως αντέδρασαν και οι δύο όταν ήταν στην οθόνη του VAR! Οι άνθρωποι δεν ήθελαν να αλλάξουν την απόφασή τους. Δεν υπάρχει ελευθερία δυστυχώς. Και όταν δεν υπάρχει ελευθερία, δεν αξίζει να ζούμε. Γιατί να ζούμε; Για να είμαστε σκλάβοι; Νομίζουν πως έτσι θα κάνουν καριέρα; Αυτή είναι καριέρα; Είναι δυστυχισμένος όποιος νομίζει πως κάνει καριέρα με τέτοιους τρόπους, χαμένος είναι».

 


Τελευταία νέα

Δικογραφία σε βάρος του Αλμέιδα για το επεισόδιο στην Τούμπα

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με...

Στην ίδια κατηγορία