Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επικός Λουτσέσκου! «Γιατί δεν είναι πέναλτι;» (video)

Δημοφιλή

Ένας άκρως ανανεωμένος ΠΑΟΚ συστήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον Βόλο κατόπιν της εκτός έδρας ήττας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εφοδιασμένος με την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας αναδείξει εκ νέου σε πρωταγωνιστικό ρόλο τα δικά του παιδιά με μπροστάρη τον Γιάννη Κωνσταντέλια που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πρόκριση των «ασπρόμαυρων».

Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως είθισται δημοσιοποιήθηκε η αθέατη πλευρά της εκτός έδρας δοκιμασίας από την άφιξη της αποστολής του Δικεφάλου έως και τη λήξη, απομονώνοντας τα αντιπροσωπευτικότερα στιγμιότυπα καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν οι πανηγυρισμοί των δύο γκολ, η αγκαλιά του Μπράντον Τόμας με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τα τετ α τετ Ράφα Σοάρες-Ράχμαν Μπάμπα, η… στρατηγική Ράζβαν Λουτσέσκου-Παντελή Κωνσταντινίδη καθώς επίσης και οι αντιδράσεις του Ρουμάνου τεχνικού στην εξόφθαλμη φάση πέναλτι που δε δόθηκε στην ομάδα του.

«Πείτε μου γιατί δεν είναι πέναλτι» και ο Ράζβαν Λουτσέσκου συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα… πάνω του στο «φακό» του PAOK TV!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία