Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Day off στα… χιόνια για Κοτάρσκι

Δημοφιλή

Ενώ οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με τελευταίο δείγμα «γραφής» του την εκτός έδρας νίκη που εξασφάλισε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στο Βόλο με 0-2 για την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι επωφελήθηκε λίγες παραπάνω ώρες ξεκούρασης από τους υπόλοιπους. Όπως και στο πρώτο ματς με τους Βολιώτες, έτσι και στη ρεβάνς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια της εστίας του ΠΑΟΚ προκειμένου να ξεκουράσει τον νεαρό κίπερ, δίνοντας παράλληλα αγωνιστικά λεπτά στον Σέρβο τερματοφύλακα.

Υπενθυμίζεται πως επί του παρόντος ο Ντόμινικ Κοτάρσκι διατηρεί το απόλυτο συμμετοχών σε ελληνικό πρωτάθλημα και Ευρώπη, απουσιάζοντας επί της ουσίας μόνο από τα δύο ματς με το Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδος. Όπως φαντάζει λογικό με δεδομένη την ιεραρχία που επικρατεί, ο Κροάτης τερματοφύλακας φιγουράρει πρώτος σε λεπτά συμμετοχής φορώντας τα ασπρόμαυρα, με την επισήμανση πως σε αυτόν τον όγκο παιχνιδιών που διατηρεί στα πόδια του έχει καταφέρει να αφήσει εντυπωσιακά δείγματα γραφής κάτι που επιβραβεύτηκε από πλευράς ΠΑΟΚ με νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως και το 2028.

Αναφορικά με το σημερινό (11/01) πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» επιφύλασσε ρεπό και ως εκ τούτου ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μαζί με τη σύντροφό του επέλεξαν να το αξιοποιήσουν κάνοντας μία χειμερινή απόδραση στο… χιόνι όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το φωτογραφικό στιγμιότυπο που μοιράστηκε στα social media:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο κακός χαμός με Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό

Με ανακοίνωση της η Θύρα 13 κάνει γνωστό ότι ετοιμάζει συγκέντρωση-συλλαλητήριο με μοναδικό αίτημα την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αναλυτικά...

Στην ίδια κατηγορία