Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Εκτός ορισμών ο VAR που αρνήθηκε πέναλτι στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μετά και τη νίκη του με 0-2 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος… σφράγισε το εισιτήριό του για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, με τους ορισμούς των «διπλών» αναμετρήσεων με τους Σερραίους να ανακοινώνονται προσεχώς.

Ο Δικέφαλος αν και προκρίθηκε, έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία, καθώς δεν του καταλογίστηκαν δύο πέναλτι, με το πρώτο μάλιστα να είναι πέρα για πέρα εξόφθαλμο, δεδομένου πως υπήρξε πεντακάθαρο χέρι του Καλογερόπουλου μέσα στην περιοχή των Θεσσαλών. Κάτι που αναμενόμενα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια εντός ΠΑΟΚ, την οποία εξωτερίκευσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά στο φακό του PAOK TV ότι«δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι πέναλτι», ωστόσο, οι διαιτητικές αποφάσεις δε πήραν περαιτέρω προεκτάσεις.

Ενδεικτικό πως στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ράφα Σοάρες επιχείρησε να βγάλει μια σέντρα από τ’ αριστερά, με τον Καλογερόπουλο να σταματά την πορεία της μπάλας ξεκάθαρα με το χέρι.

Μία φάση που συζητήθηκε αρκετά και ως εκ τούτου στάθηκε ικανή προκειμένου να θέσει τον Χρήστο Βεργέτη της Αρκαδίας (σ.σ που είχε τον έλεγχο του VAR στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στη ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στον Βόλο και τον ΠΑΟΚ) εκτός ορισμών για τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League σύμφωνα με τις σημερινούς (11/01) ορισμούς των ρέφερι για την εν λόγω αγωνιστική.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ για τον θρύλο Κλάους (pic)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανακοίνωσε μέσω των social media πως ήρθε η ώρα να μπoυν τίτλοι τέλους σε μια μεγάλη...

Στην ίδια κατηγορία