Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

“Χαλαρό” 0-2 στο Πανθεσσαλικό κι έφυγε για τους “8”

Δημοφιλή

Με τα γκολ των Κωνσταντέλια και Σβαμπ, ένα σε κάθε ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 το Βόλο στο Πανθεσσαλικό και σφράγισε την πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου, όπου θ΄ αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό σε διπλούς αγώνες.

Όπως αναμένονταν, ο Λουτσέσκου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής εναντίον του Αρη. Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε για πρώτη φορά θέση βασικού στον Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος έπαιξε μπροστά από τους Σβαμπ και Τσιγγάρα και πίσω από τον προωθημένο Τόμας.

Ο Δικέφαλος δεν χρειάστηκε ν’ ανεβάσει πολύ τους ρυθμούς του, ωστόσο βρήκε το γκολ στο 17΄. Ο Κωνσταντέλιας πήρε την μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, έφθασε έξω από τη μεγάλη περιοχή, έκανε μια ντρίμπλα και με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα ν’ αναπαυτεί στη αριστερή γωνία του Κόβατς.

Στο 68΄ ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κόμπα, ενώ μετά την εκτέλεση του κόρνερ το σουτ του Καραγιάννη κόντραρε και έφυγε έξω από την εστία του Ζίβκοβιτς.

Στο 71΄ ο Καλογερόπουλος ανέτρεψε τον Ντεσπόντοφ, χωρίς όμως ο Μαλούτας να υποδείξει την εσχάτη των ποινών. Νωρίτερα, μετά από γύρισμα του Σοάρες, ο Κίτσος έκανε χέρι, αλλά ο Μαλούτας είπε “παίζετε”.

Στο 73΄ ο Σβαμπ διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ, κι αφού νωρίτερα ο Κωνσταντέλιας είχε αποτύχει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από ευνοϊκή θέση.

Βόλος: Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (63΄ Ράσντιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (71΄ Λούνα), Τρουιγέ, Ντέλετιτς (63΄ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46΄ Μωραΐτης).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρας (70΄ Μεϊτέ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (70΄ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Μάρκος Αντόνιο (70΄ Τάισον), Κωνσταντέλιας (82΄ Μουργκ), Τόμας (79΄ Τζίμας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Γκολ ο Βιεϊρίνια και… πανζουρλισμός στην Τούμπα! (video)

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έμελλε να ήταν αυτό που «κλείδωσε» τη μεγαλύτερη φετινή νίκη του ΠΑΟΚ, μέχρι την επόμενη, κόντρα...

Στην ίδια κατηγορία