Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έπεσε στο τραπέζι του ΠΑΟΚ ο Τζόνι Ότο!

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ αναζητά στο μεταγραφικό παζάρι ενίσχυση για το δεξί άκρο της άμυνας του, έχοντας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Βαλεντιν Ροζιέ, ο οποίος ωστόσο επέλεξε τη Νις.

Έτσι ο Δικεφαλος αναγκάστηκε να ενεργοποιήσει άλλες περιπτώσεις παικτών που έχει στα ραντάρ του, με τον Ισπανό μπακ της Γουλβς, Τζόνι Ότο να μπαίνει δυνατά στο «κάδρο» για τους «ασπρόμαυρους».

Ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές του ΠΑΟΚ με τη Γουλβς για την απόκτηση του 29χρονου μπακ και  στο τραπέζι έχει πέσει ο δανεισμός του, ενώ γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ως ελεύθερος, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό.

Πρόκειται για έναν μπακ, με ευχέρεια να καλύψει και τις δύο πλευρές της άμυνας, και με σημαντική εμπειρία στο υψηλό επίπεδο, αφού μετρά τριψήφιο αριθμό συμμετοχών σε Premier League και La Liga, ενώ έχει φορέσει σε τρεις περιπτώσεις και τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.

Από τη Γουλβς έχει τεθεί εκτός πλάνων τη φετινή σεζόν ενώ τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε βασικό γρανάζι του rotation των «λύκων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ κοντεύει τις 200 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια!

Από τα συμβόλαια, που ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν, είναι κι αυτό του Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός κεντρικός χαφ,...

Στην ίδια κατηγορία