Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έρχεται… Γολγοθάς για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Mε το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει την πορεία του τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο ΠΑΟΚ και πλέον το αγωνιστικό τμήμα μπαίνει σε έναν μήνα που θα κρίνει πάρα πολλά. Ενδεικτικό πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν μπροστά τους μια σειρά από δύσκολες αναμετρήσεις μέχρι το κλείσιμο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Βόλο την Κυριακή (21/1, 16:00).

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι την φετινή σεζόν δεδομένου πως την Κυριακή (28/1, 20:30) υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό και θα ακολουθήσει την Τετάρτη (31/1, 21:00) η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Στις 4 Φεβρουαρίου οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Ατρόμητο και θα ακολουθήσουν δύο κολλητά ντέρμπι στην Τούμπα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει τον ορισμό της ημερομηνίας των δύο σπουδαίων αναμετρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μυθικό video: Ο πιωμένος Κάραγκερ παίρνει συνέντευξη από τον Σάντσο

Ο Τζέιμι Κάραγκερ βρέθηκε στο Βέσταφαλεν από τη θέση του δημοσιογράφου, ωστόσο έγινε «ένα» με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ,...

Στην ίδια κατηγορία