Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Eντονο ελληνικό… χρώμα στο TransferRoom» της Ρώμης

Δημοφιλή

Το τριήμερο 18 – 20 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Ρώμη το παγκόσμιο φόρουμ του «TransferRoom».

Πρόκειται για τη διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα, που παρουσιάζει ανά πάσα ώρα και στιγμή στους συλλόγους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή (ή για δανεισμό) και συμβάλλει τα μέγιστα στην απευθείας επικοινωνία μεταξύ των ομάδων.

Πάνω από 700 σύλλογοι ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων κλαμπ της ποδοσφαιρικής ελίτ της Ευρώπης (Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Γιουβέντους, Ιντερ, Μίλαν, Μονακό κ.α.)

Για τους μεγαλύτερους συλλόγους, χρησιμοποιείται κυρίως για να βρίσκουν εύκολα συλλόγους να παραχωρούν τους δικούς τους ποδοσφαιριστές ως δανεικούς.

Πώς ακριβώς λειτουργούν τα meetings του «TransferRoom»;

Οι ομάδες που κλείνουν συμμετοχή, δηλώνουν ποιους συλλόγους επιθυμούν να συναντήσουν στα τραπέζια που δημιουργούνται.

Εκεί διεξάγονται συνομιλίες διάρκειας 15-18 λεπτών μεταξύ εκπροσώπων των κλαμπ, στις οποίες ανταλλάσσονται λεπτομέρειες και ξεκαθαρίζονται οι προθέσεις για παίκτες, είτε προς πώληση, είτε προς αγορά, ή για πιθανές άλλες συνεργασίες μεταξύ δύο συλλόγων.

Φυσικά όπως σε όλα τα προηγούμενα έτσι και σε αυτό το φόρουμ θα υπάρχει έντονο ελληνικό… χρώμα, με ομάδες της Super League να δίνουν το παρών στην «αιώνια πόλη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Έσβησε» στα 76 της χρόνια η Άννα Παναγιωτοπούλου

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε πως πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, σε...

Στην ίδια κατηγορία