Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ενθουσιασμένη για τη νέα σελίδα στην καριέρα της

Δημοφιλή

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινάω αυτή τη νέα σεζόν με τον ΠΑΟΚ και είμαι μέρος αυτού του φανταστικού κλαμπ με τεράστια ιστορία. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθειά της να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημά, καθώς και να βοηθήσω την ομάδα στο Women’s Champions League». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια (acpaok.gr) της Τζοάνα Σέκα, της Πορτογαλέζας παίκτριας, που θα ενισχύσει το Δικέφαλο την ερχόμενη σεζόν.

Γεννημένη στις 02/08/1998 στη Πορτογαλία, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, έχει ύψος 164cm και είναι δεξιοπόδαρη. Ξεκίνησε την καριέρα της στις ΗΠΑ, όπου διαμένει από μικρή. Αγωνίστηκε για 4 χρόνια από το 2016 έως το 2019 στο Drexel University στην Φιλαδέλφεια. Στους Drexel Dragons κατέγραψε 51 εμφανίσεις με 4 ασίστ, παίζοντας ως αμυντικός χαφ.

Το 2020 ταξίδεψε και έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και την πατρίδα της, Πορτογαλία, όπου με την φανέλα της Boavista στην Α’ κατηγορία, σε 8 αγώνες σκόραρε ένα γκολ.

Την σεζόν 2020/21 αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία Ελβετίας και την Lugano, όπου σε 25 εμφανίσεις βρήκε δίχτυα 3 φορές και «σέρβιρε» 4 ασίστ στις συμπαίκτριές της.

Αποτελεί ενεργό μέλος της εθνικής Κ23 Πορτογαλίας, η οποία αποτελεί μια παραδοσιακή δύναμη στον χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών. Παλαιότερα είχε κληθεί και στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας, Κ17 και Κ19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία