Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τη βελγική αστυνομία!

Δημοφιλή

Έντονος εκνευρισμός από πλευράς ΠΑΟΚ με τη βελγική αστυνομία δεδομένου πως εισέβαλλε σε άδεια πούλμαν φιλάθλων και έψαχνε τσάντες, με τον κόσμο να είναι μακριά. Μετά τις καταγγελίες, υπήρξε άμεση επικοινωνία των επιτελών του Δικεφάλου με την πρεσβεία και τις αρχές, αλλά εν γένει παρατηρήθηκε μια προκατάληψη. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν από… νωρίς στις επάλξεις κατασκηνώνοντας στο κέντρο του Μπριζ με τις αστυνομικές δυνάμεις να ενεργοποιούνται.

Υπενθυμίζεται πως η Κλαμπ Μπριζ κάθε άλλο παρά διατεθημένη εμφανίζεται στο σενάριο παραχώρησης εξτρά εισιτηρίων στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο αριθμός των οποίων δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των 1450 που είχε διαθέσει ήδη. Ενδεικτικό πως στο επίσημό της κατάστημα ανάρτησε μήνυμα μέσω του οποίου οι Βέλγοι τα… ρίχνουν στην αστυνομία. «Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μόνο εάν έχεις λογαριασμό στην επίσημη σελίδα της Κλαμπ Μπριζ πριν τις 15 Μαρτίου 2024. Σε διαφορετική περίπτωση είναι αδύνατο ακόμη για τους Βέλγους οπαδούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία