Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Ασπρόμαυρο» πάρτυ με χέρια στο Μπριζ (video)

Δημοφιλή

Μπριζ σε… ρυθμούς ΠΑΟΚ! Από νωρίς στις επάλξεις οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στο Βέλγιο ενόψει της πρώτης συνάντησης του Δικεφάλου με την Κλαμπ Μπριζ για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League δεδομένου πως έχουν κατακλύσει το κέντρο της πόλης, φωνάζοντας ρυθμικά συνθήματα που ηχούν από γωνιά σε γωνιά. Ενδεικτικά είναι τα στιγμιότυπα που συνέλαβε το FORZAonline από το κέντρο της Μπριζ με δεκάδες ΠΑΟΚτσήδες να κάνουν… αισθητή την παρουσία τους, σηκώνοντας μάλιστα… χέρια και μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Δείτε τα αντίστοιχα στιγμιότυπα προ του αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ:

Αφορμή δοθείσης από τον ισχυρό πυρήνα φίλων του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στο Βέλγιοο δήμαρχος της Μπριζ εξέδωσε εκ νέου ανακοίνωση κατά την οποία σήμανε συναγερμό σε ΜΜΕ της πόλης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «στην πόλη υπάρχει… κόκκινος συναγερμός λόγω των φίλων του ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε τη φήμη που κουβαλούν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Καλώ τους πολίτες όταν δουν κάποια περίεργη ή παραβατική συμπεριφορά να το καταγγείλουν στην αστυνομία. Υπάρχουν 1.500 φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί λόγω του ότι έρχονται αρκετοί χωρίς εισιτήρια».

Χαρακτηριστική είναι και η προσωπική τοποθέτηση του Νίκι Χάγιεν στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου προτρέποντας τον κόσμο της ομάδας για αγορά εισιτηρίου: «Καλώ τους οπαδούς μας να ξεπεράσουμε τους ΠΑΟΚτσήδες στην έδρα μας», με το βελγικό κλαμπ να παίρνει ήδη τα… μέτρα τοποθετώντας προστατευτικό δίχτυ μπροστά από την κερκίδα που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του Δικεφάλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το πήρε… πάνω του ο Ζίβκοβιτς!

Έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του το τρίτο διαδοχικό εντός έδρας ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να...

Στην ίδια κατηγορία