Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χορός από σκάουτερ στο Μπριζ-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Όλο το Μπριζ σε ρυθμούς… ΠΑΟΚΟι εκδρομές δεν σταματάνε για τους φίλους του Δικεφάλου που είναι από νωρίς στις… επάλξεις ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League σε μία «μάχη» που παρουσιάζει ενδιαφέρον από πολλές οπτικές. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως σύμφωνα με όσα απορρέουν από βελγικά ΜΜΕ «ο εν λόγω αγώνας έχει… μαγνητίσει τα βλέμματα και των σκάουτερ ποδοσφαίρου που έχουν ταξιδέψει στη βελγική πόλη προκειμένου να παρακολουθήσουν διά ζώσης τη μεγάλη ευρωπαϊκή συνάντηση».

Περισσότεροι από τους μισούς συλλόγους της Premier League έχουν ενεργοποιηθεί μεταξύ των οποίων οι Μάντσεστερ ΣίτιΆρσεναλΛίβερπουλΤσέλσιΤότεναμΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΓουέστ ΧαμΆστον ΒίλαΦούλαμΜπρέντφορντΜπόρνμουθ και Μπράιτον.

Ποιους έχουν βάλει στο… μάτι όμως; Από πλευράς βελγικών ΜΜΕ υποστηρίζεται πως «Αντόνιο Νούσα και Ονιεντίκα αποτελούν τα πιο hot ονόματα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής αγοράς, με συλλόγους από την Premier League να βολιδοσκοπούν τις περιπτώσεις τους, με την επισήμανση πως για τον Νιγηριανό έχει προκύψει πρόσφατο ενδιαφέρον από Τότεναμ και ΦενερμπαχτσέΑναφορικά με τον ΠΑΟΚ οι σκάουτερ έχουν απομονώσει τις περιπτώσεις των Ντόμινικ ΚοτάρσκιΚωνσταντίνου Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία