Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έκανε το δύο στα δύο ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 2η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ Mateco αντιμετώπισε σε εκτός έδρας παιχνίδι το Πανόραμα, του οποίου και επικράτησε εύκολα (όπως και αναμενόταν) με 19-35. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη το Σάββατο (8/10) στις 16:00 όπου και θα υποδεχθεί στο κλειστό της Μίκρας την Μέταλουργκ από τα Σκόπια, για το πρώτο παιχνίδι του Β’ γύρου του EHF European Cup.

Από το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ Mateco έδειξε πως θα είναι ένα εύκολο απόγευμα, καθώς στο δεκάλεπτο είχε πάρει προβάδισμα με 2-7 και στο 20′ ανέβασε την διαφορά στα επτά τέρματα με 6-12 στο 20′. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, ο Δικέφαλος «κόλλησε» επιθετικά και πέτυχε μόλις δύο τέρματα και έδωσε το δικαίωμα στο Πανόραμα να μειώσει στο σκορ σε 10-14, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Φυσικά, στο δεύτερο ημίχρονο η τάξη αποκαταστάθηκε και ο ΠΑΟΚ Mateco στο 45′ πήγε την διαφορά στα δέκα τέρματα με 16-26 και έφτασε στην άνετη νίκη με 19-35.

Πανόραμα – ΠΑΟΚ: 19-35


Τελευταία νέα

Ετοιμάζεται για το αντίο ο Βιεϊρίνια

Τρείς αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος της φετινής σεζόν του ΠΑΟΚ, τρείς «τελικοί» τους οποίους πρέπει να κερδίσει ώστε...

Στην ίδια κατηγορία