Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Έκανε… κερκίδα ο Ότο

Δημοφιλή

Μόνο το επίσημο σκέλος απέμενε προκειμένου να ενταχθεί και με τη βούλα στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου ο Γιόνι Ότο, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και επιλέγοντας εκ νέου το νούμερο «19» στην πλάτη του μετά τη θητεία του στη Γουλβς. Fun fact; Το συγκεκριμένο νούμερο δεν έμεινε για πολύ… ορφανό στον ΠΑΟΚ. Με την αποχώρηση του Λευτέρη Λύρατζη στον Αστέρα Τρίπολης για ανάκτηση περαιτέρω αγωνιστικών λεπτών, το νούμερο «19» δεν ανήκε επί της ουσίας σε κανέναν και ως εκ τούτου ο Γιόνι Ότο φρόντισε να το επιλέξει.

Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με το συμβόλαιο του 29χρονου δεξιού οπισθοφύλακα επισημαίνεται πως «ο Ισπανός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2025 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 19» με τις απολαβές του να ανέρχονται στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ. Αναφορικά με την παρουσίασή του έγινε εκ νέου με εντυπωσιακό τρόπο, με τον Δικέφαλο μεταξύ άλλων να βάζει τον πολύπειρο δεξιό οπισθοφύλακα να κάνει… κερκίδα κατά τη διάρκεια του video που ετοίμασε.

Ενδεικτικό είναι το παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ και η Στεάουα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στην πατρίδα του Ρουμανία για τις διακοπές του, και οι συμπατριώτες του συνεχίζουν να δίνουν...

Στην ίδια κατηγορία