Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ευχάριστα νέα από την προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με μια επιστροφή συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ, αφού ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά το πρωί του Σαββάτου (30/12), στην προτελευταία προπόνηση του 2023. Αντιθέτως, ατομικό πρόγραμμα για ακόμα μια ημέρα ακολούθησε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

«Δύο μέρες πριν το 2023 αποτελέσει παρελθόν, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το Σάββατο (30.12) ήταν ημέρα φυσικής κατάστασης στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με διάφορες ασκήσεις, με και χωρίς μπάλα, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, ενώ στο υπόλοιπο οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ. Όσο το ένα έκανε ασκήσεις τακτικής με τον προπονητή, το άλλο έπαιζε παιχνίδια 4 VS 4 σε μικρό χώρο και υψηλή ένταση.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Το τεχνικό επιτελείο μετά το δυνατό πρωινό πρόγραμμα αποφάσισε να ακυρώσει την απογευματινή προπόνηση, με το ραντεβού να ανανεώνεται για την Κυριακή (31.12) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ολοένα σφίγγει ο κλοιός-νέοι διάλογοι στη δημοσιότητα

Σε ακόμη μια σύλληψη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο Ρέντη και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Όπως...

Στην ίδια κατηγορία