Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εχει «τελικό» το Σάββατο με την ΑΕΚ

Δημοφιλή

Πέρσι τέτοια εποχή, συμπτωματικά μετά από χαμένο προημιτελικό Κυπέλλου στα «Δύο Αοράκια», ο Θανάσης Χατζόπουλος πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Άρη Λυκογιάννη.

Τότε, παρότι υπήρξε έντονη σκέψη για «αναβάθμιση» του Στάθη Νερατζάκη, ο πρόεδρος και χρηματοδότης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εμπιστεύτηκε τελικά τον Φώτη Τακιανό.

Αυτή τη φορά, παρότι υπήρξαν σκέψεις αλλά και προτάσεις στον Δικέφαλο για συνεργασία με τον Χάρη Μαρκόπουλο, τον Γιώργο Λημνιάτη αλλά και τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, ο Θανάσης Χατζόπουλος έδωσε τα «κλειδιά» στον μέχρι πρότινος βοηθό του Φώτη Τακιανού, με τον 47χρονο Θεσσαλονικιό προπονητή να πιάνει έτσι δουλειά με αποστολή να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του τελευταίου φετινού στόχου του!

Τα στοιχεία που οδήγησαν τον Θανάση Χατζόπουλο σε αυτή την απόφαση; Η εκτίμηση που έχει στον χαρακτήρα και στις ικανότητες του Στάθη Νεραντζάκη, αλλά και το γεγονός πως γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και έτσι αυτή δεν θα χρειαστεί να προσαρμοστεί σε εντελώς διαφορετικά δεδομένα!

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ!

Το πρώτο μέλημα του Στάθη Νερατζάκη, ο οποίος διαθέτει… μπόλικη εμπειρία στη Basket League έστω και ως βοηθός προπονητής, αντιλαμβανόμενος παράλληλα άριστα τις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ και τις απαιτήσεις που υπάρχουν όταν εργάζεσαι σε αυτόν, είναι να πάρει ξανά η ομάδα τα… πάνω της!

Οι δύο ήττες από τον Άρη και ειδικά η δεύτερη στο Final 8, με τον τρόπο που αυτή ήρθε, αποτέλεσε δυνατό «χτύπημα» στην ψυχοσύνθεση και στην αυτοπεποίθηση των παικτών του Δικεφάλου, όμως χρόνος για μεμψιμοιρίες απλά δεν υπάρχει!

Σε αυτό το πλαίσιο, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ προσπαθεί στις πρώτες ημέρες του ως «πρώτος» να… αναστηλώσει την ομάδα στο ψυχολογικό κομμάτι, βάζοντας παράλληλα σε καθημερινή βάση τις δικές του «πινελιές» για τη διόρθωση των αρκετών ανορθογραφιών στον καθαρά αγωνιστικό τομέα!

«Θέλω από όλους σας την μέγιστη προσπάθεια, για να επιτευχθεί ο στόχος που υπάρχει στο πρωτάθλημα, ως την λήξη της φετινής σεζόν» τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο Στάθης Νερατζάκης, πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης υπό τις οδηγίες του!

Φυσικά, ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη το Σάββατο, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο «Παλατάκι». Στο ντέρμπι με την «Ένωση», ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά εξάδας αλλά και να επιστρέψει η… ηρεμία εντός και γύρω από την ομάδα, έχοντας στη συνέχεια να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στη Ρόδο, τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι» και την Καρδίτσα στην έδρα της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία