Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα, τα ρεκόρ θα έρχονται από μόνα τους»

Δημοφιλή

Ιστορία έγραψε χθες στις Σέρρες ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που έγινε ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής σε ηλικία, που φόρεσε στην «ασπρόμαυρη» φανέλα σε επίσημο παιχνίδι.

Μετά το τέλος του αγώνα στις Σέρρες ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μίλησε στο FORZAONLINE, αναφέρθηκε στο ρεκόρ, αφιέρωσε τη νίκη στους 57 νεκρούς των Τεμπών και στις οικογένειες τους, ενώ μίλησε και για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός πως έγραψε ακόμα ένα «ασπρόμαυρο» ρεκόρ:

«Αισθάνομαι καλά. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα και τα ρεκόρ θα έρχονται από μόνα τους. Θέλω να σταθώ στη νίκη και θέλω να την αφιερώσω στους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους στα Τέμπη. Να κρατάνε γερά, εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά αυτά είναι ανθρώπινα και να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Για τις απουσίες και αν έπαιξαν ρόλο και τη γενικότερη εμφάνιση της ομάδας:

«Ηταν δύσκολο παιχνίδι, δεν βοηθούσε και το χορτάρι γιατί δεν είχε νερό. Οι απουσίες φυσικά ήταν πολλές, αλλά έχουμε συνηθίσει. Όποιος παίζει θέλει να βοηθήσει την ομάδα να κερδίζει τους τρεις βαθμούς, αλλά είναι από αυτές τις ημέρες που λες δεν κρατάς την εμφάνιση, αλλά τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι δεν ποτίστηκε το γήπεδο και έμοιαζε επικίνδυνο και αν αυτός ήταν ένας παράγοντας για την όχι και τόσο καλή απόδοση της ομάδας:

«Νομίζω ότι είδατε και μόνοι σας πως η μπάλα δεν… έτρεχε. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε το στυλ παιχνιδιού που μας αρέσει, να παίξουμε γρήγορες πάσες, να οδηγήσουμε την μπάλα με ένταση. Αλλά περιμένουμε πάντα δύσκολα παιχνίδια όπως και σήμερα. Οπότε κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς».

Για το αν σκέφτεται η ομάδα την Ευρώπη:

«Έχουμε ακόμα για την Ευρώπη. Όπως έχουμε κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι το ματς με τη Λαμία γιατί είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν και πάμε εκεί να κερδίσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απομακρύνεται ο τίτλος από την Κ19

Απομακρύνθηκε κι άλλο από την διεκδίκηση του τίτλου η Κ19, μετά την ισοπαλία (3-3) με τον Άρη στο Φίλυρο...

Στην ίδια κατηγορία