Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εχει μόνο μια επιλογή για να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση στους τελικούς

Δημοφιλή

Tο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό δίνει σήμερα η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς και θ’ αρχίσει στις 19.00.

Ο Δικέφαλος έμεινε πίσω στην σειρά με 0-2, συνεπώς χρειάζεται μόνο τη νίκη, έτσι ώστε να συνεχίσει να ελπίζει για την πρόκρισή του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

«Αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη αποστολή, που πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε παρακάτω. Παρόλο που παίζουμε εναντίον της καλύτερης ομάδας αυτή τη στιγμή, είχαμε καλές ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια που δεν αξιοποιήσαμε και έχουμε τον εαυτό μας να κατηγορούμε γι’ αυτό» δήλωσε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι. Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Στον αθλητισμό, μόνο η προσπάθεια, η επιθυμία και το κίνητρο δεν είναι αρκετά, αλλά πρέπει να επιδειχθεί και ποιότητα και υψηλό επίπεδο παιχνιδιού. Ελπίζω να το έχουμε καταλάβει όλοι αυτό και να το επιδείξουμε στον τρίτο αγώνα που έχει κρίσιμη σημασία».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και η γραμμή είναι πολύ λεπτή. Εμείς την Καθαρά Δευτέρα θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χαμηλότερη τιμή για την Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo Tonale στην έκδοση Sprint έχει πλέον εισαγωγική τιμή €39.500, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και μηδενική χρέωση...

Στην ίδια κατηγορία