Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διψάει για μπάλα και το δείχνει

Δημοφιλή

Ο Γιώργος Κούτσιας έχει συστηθεί εδώ και καιρό στο κοινό της Τούμπας και θεωρείται, όχι άδικα, το πραγματικό next big thing» του ΠΑΟΚ, ένας επιθετικός με ταλέντο και μεγάλες προοπτικές, που σκοράρει με κάθε τρόπο!

Θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών, το πραγματικό «next big thing» του ΠΑΟΚ, ένας επιθετικός με ταλέντο και μεγάλες προοπτικές. Οι ειδικοί του χώρου λένε πως για την ηλικία του είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους επιθετικούς στην Ευρώπη. Ένα «καθαρόαιμο» φορ με απίστευτη ευχέρεια στο σκοράρισμα, που μπορεί να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με κάθε τρόπο, μέσα από ποδόσφαιρο συνεργασίας, αλλά κι από ατομικές ενέργειες.

Επιστρέφοντας στην Κ19 για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν αναγεννήθηκε κι άρχισε να ξαναθυμίζει τον επιθετικό για τον οποίο πριν δύο μήνες στην Ιταλία γράφτηκε πως η απόκτησή του αποτελεί πρόκληση για τη Γιουβέντους.

ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ

Ο μικρός από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Το απέδειξε με τις εμφανίσεις του στην Κ19, με τη γενικότερη στάση του απέναντι στο άθλημα και το κλαμπ. Αν υπήρχε φέτος «φάιναλ φορ» για την Κ17 θα πήγαινε να παίξει και εκεί, τη θεωρεί ομάδα του, δεν βρέθηκε τυχαία στην τελευταία φωτογράφηση της στην Τούμπα.

Κακά τα ψέματα, ο 17χρονος σέντερ φορ που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημία «Τηλέμαχοι», είναι ένας σέντερ φορ με σπάνια χαρακτηριστικά, υψηλή τεχνική, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, με το όνομά του να είναι σημειωμένο και σε περίοπτη θέση στις μεταγραφικές λίστες πολλών ομάδων της Ευρώπης. Η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Λυών, η Λιλ, ομάδες από την Αγγλία και την Ισπανία, κατά καιρούς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο σχεδιασμός που έγινε πέρσι έφερε τον Κούτσια στην πρώτη ομάδα. Ο στόχος δεν ήταν άλλος από το να αρχίσει να αποκτά εμπειρίες και παραστάσεις από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η παρουσία και μόνο στις προπονήσεις, η συναναστροφή με τους «μεγάλους» του έκαναν καλό, πήρε πράγματα που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον, όχι όμως και μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Η ΡΗΤΡΑ

Με τον Αμπέλ Φερέιρα στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς έπαιξε 35 λεπτά σε δύο παιχνίδια (Ατρόμητος και Βόλος), με τον Πάμπλο Γκαρσία αγωνίστηκε ένα ημίχρονο εναντίον της Γρανάδας και κάποια σκόρπια λεπτά σε τρία ματς των πρώτων γύρων του κυπέλλου.

Υπογράφοντας πριν από ένα χρόνο την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2023 έγινε ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους πιτσιρικάδες στην Ευρώπη, σαφές δείγμα της πίστης του ΠΑΟΚ στο «project Κούτσιας» και της αγωνιστικής του αξίας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση καταλυτικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι οι άνθρωποι της διοίκησης έπεισαν την οικογένεια για την αναγκαιότητα της παρουσίας του μικρού στην πρώτη ομάδα, ωστόσο μπήκε ρήτρα ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ αναφορικά με τα παιχνίδια και το χρόνο συμμετοχής που δεν καλύφθηκε και πλέον έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και μια δικαιολογημένη ανησυχία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία