Διπλό μήνυμα Ιβάν στην ομάδα

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Το πρωί της Πέμπτης πήγε στη Νέα Μεσημβρία ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, για να μεταφέρει σε όλη την ομάδα το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ παραμένει καθηλωμένος στο Ροστόφ, ένεκα της πανδημίας και ζήτησε από τον Γκαγκάτση να μιλήσει για λογαριασμό του σε παίκτες και τεχνικό τημ.

“Θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή, τόσο σε ότι αφορά την υγεία σας, όσο και στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Μετά τα δύο κρούσματα που είχαμε, πρέπει να προσέξετε πολύ, να αποφεύγετε περιττές μετακινήσεις και να είστε κοντά στις οικογένειές σας” ήταν το πρώτο μήνυμα, που αφορούσε την απειλή του κορονοϊού, και ο Γκαγκάτσης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, απηχώντας και τις απόψεις του Σαββίδη.

“Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία, για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα” ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ προς την ομάδα.

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
4Like1Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο