Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Επέστρεψα στο σπίτι μου»

Δημοφιλή

Στο… σπίτι του μετά από ένα διάλειμμα στον Φίλιππο Βέροιας επιστρέφει ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος, για να πάρει μέρος στη νέα προσπάθεια του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος ίντερ του Δικεφάλου μιλά στη FORZA για την επιστροφή του αλλά και τους στόχους του Δικεφάλου, ενόψει της, απαιτητικής, επερχόμενης σεζόν.

Ποια είναι τα συναισθήματα σου μετά την επισημοποίηση της επιστροφής σου στον ΠΑΟΚ;

«Αρχικά νιώθω ότι γυρνάω σπίτι μου, εκεί που ξεκίνησαν τα πάντα. Η επερχόμενη χρονιά θα έχει αρκετές δυσκολίες, λόγω και της υπάρχουσας κατάστασης με τον κορονοϊό και ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε κάτι καλό σαν ομάδα».

Πως σου φαίνεται αυτή η νέα προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα;

«Φέτος έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές όσον αφορά το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Έχουν έρθει παιδιά με τα οποία έχω υπάρξει συμπαίκτης είτε σε ηλικιακά, είτε παλιότερα στον ΠΑΟΚ. Είμαστε κοντά σε ηλικία και θεωρώ πως έχουμε ομοιογένεια και μεγάλη όρεξη. Ανυπομονούμε όλοι για να ξεκινήσει η χρονιά».

Ποιοι οι στόχοι σας για την σεζόν που έρχεται;

«Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να έχουμε χτίσει κάτι καλό σε βάθος χρόνου και να κάνουμε την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Ως ΠΑΟΚ δεν μπορείς να στοχεύεις κάπου διαφορετικά, είσαι υποχρεωμένος. Για μένα ο στόχος είναι να καθιερωθούμε στην πρώτη τριάδα».

Με βάσει την αύξηση των κρουσμάτων, φοβάσαι μήπως γίνει κάτι που θα επηρεάσει τη νέα σεζόν;

«Το συζητούσαμε χαλαρά και με χιουμοριστική διάθεση με τα παιδιά. Λέγαμε, τι θα γίνει αν μας κλείσουν ξανά μέσα; Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε την προετοιμασία μας και ελπίζουμε πραγματικά να μην έρθει ένα νέο lock down. Έχουμε όρεξη και θέλουμε να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Θα είναι δύσκολο για όλους μας».

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

«Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι δίπλα μας στο γήπεδο, εφόσον του το επιτρέψουν οι συνθήκες. Όσο κλισέ και να ακούγεται αυτό είναι ο όγδοος παίκτης μας και τον έχουμε ανάγκη. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό και η στήριξη του είναι απαραίτητη».

Πως σου φάνηκε η περασμένη σεζόν;

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, ανεξαρτήτως αθλήματος. Η μεγάλη αποχή ελλοχεύει τον κίνδυνο τραυματισμών κατά την διάρκεια της επόμενης σεζόν. Για αυτό θέλει προσοχή και επαγγελματική δουλειά, να μπούμε σταδιακά σε ένα πλάνο. Οι προπονητές μας θα το καλύψουν απόλυτα αυτό, τους εμπιστευόμαστε απόλυτα».

Εσένα πως σε επηρέασε;

«Σίγουρα το σημαντικότερο είναι η επαφή με την μπάλα, κάτι που δεν είχαμε. Τρέξιμο, λίγο ασκήσεις κορμού, ισορροπίας, οτιδήποτε μπορούσες να κάνεις στο σπίτι σου για να διατηρηθείς σε καλή κατάσταση».

Πως πέρασες το διάστημα της καραντίνας;

«Μου έλειψε η… ρουτίνα, είναι πολύ παρεξηγημένη έννοια. Θεωρώ ότι πίεση δουλεύουμε πάντα καλύτερα, για αυτό και ήταν αρκετά δύσκολη η περίοδος της καραντίνας. Όπως σου είπα προσπάθησα να δουλέψω με το σώμα μου, να μην το αφήσω από… Δευτέρα».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Είμαι περισσότερος φίλος των video games και συγκεκριμένα του FIFA και του Football Manager, από το να κάτσω να δω κάποια ταινία ή κάποια σειρά. Προτιμώ να παίξω λίγο παραπάνω και αυτό έκανα στον απεριόριστο ελεύθερο χρόνο της καραντίνας».

Πρόλαβες να κάνεις κάτι το φετινό, κάπως ιδιαίτερο, καλοκαίρι;

«Από την στιγμή που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ πήραμε το πρόγραμμα για την προετοιμασία που έχει ήδη ξεκινήσει. Νωρίτερα είχαμε ένα τουρνουά με την ομάδα του beach handball, ενώ πρόλαβα να πάω και διακοπές για λίγες ημέρες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία