Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Η διαπραγμάτευση με τον Βέρνμπλουμ

Δημοφιλή

Μπορεί να μπήκε στην προετοιμασία και να έπαιξε και στα φιλικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Πόντους Βέρνμπλουμ θα μείνει σίγουρα στον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός που έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο (πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την τελευταία χρόνια του στην Τούμπα…) έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΑΕ προκειμένου να το σπάσει, λαμβάνοντας μια αποζημίωση.

Αυτές τις μέρες, ο Σουηδός συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του Φερέιρα, ωστόσο ο ατζέντης του είναι σε επαφές με τον ΠΑΟΚ για το θέμα της αποζημίωσης. Αν τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ, θα κάνει λίγο χώρο ακόμη στο μπάτζετ του…

Στους υπό αποχώρηση δεν είναι μόνο ο Βέρνμπλουμ, καθώς ο ΠΑΟΚ προφανώς γενικώς να “απαλλαγεί” συμβόλαια παικτών, που δεν είναι απαραίτητοι (σ΄ αυτή την κατηγορία βρίσκεται σίγουρα και ο Στοχ), καθώς αν δεν το κάνει θα υπάρξει πρόβλημα το επόμενο καλοκαίρι με το Financial Fair Play.

O ΠΑΟΚ ήταν ούτως ή άλλως εκτεθειμένος, αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα από τη στιγμή που λόγω της πανδημίας απώλεσε και το έσοδο των διαρκείας, που ήταν αρκετά εκατομμύρια κάθε σεζόν.

Τελευταία νέα

Έριξε εξάρα ο ΠΑΟΚ Β

Το πρώτο του φιλικό... ξεμούδιασμα, μετά το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας του στον Βώλακα, αντιμετωπίζοντας το απόγευμα της Κυριακής...

Στην ίδια κατηγορία