Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δίπλα στον Μιχαηλίδη και ο Ντάντας (pic)

Δημοφιλή

Εξαιρετικά δύσκολο διάστημα διάγει ο Γιάννης Μιχαηλίδης δεδομένου πως προ λίγων ημερών έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα και επί της ουσίας έχει βυθιστεί σε πένθος, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς επίσης και τους συμπαίκτες του να του συμπαραστέκονται. Αφορμή δοθείσης από τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη στη ζωή του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, ο Τιάγκο Ντάντας έσπευσε να σταθεί με τη σειρά του στο πλευρό του πρώην συμπαίκτη του στον Δικέφαλο με ποστάρισμά του από το τέρμα ισοφάρισης που σημείωσε κατά την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Δείτε αναλυτικότερα τη δημοσίευση του Τιάγκο Ντάντας στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram για τον Γιάννη Μιχαηλίδη:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με το τέρμα ισοφάρισης του Γιάννη Μιχαηλίδη στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League, ο Δικέφαλος διευρύνει τη λίστα των σκόρερ του τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεδομένου πως μετρά επί του παρόντος 22 διαφορετικούς σκόρερ. Βασική επισήμανση πως από τη λίστα των «εκτελεστών» απουσιάζουν οι Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που ταλαιπωρείται με θλάση 3ου βαθμού και κατά πάσα πιθανότητα ενεργοποιηθεί μετά το πέρας της φετινής σεζόν και Γιόνι Ότο που ανεβάζει διαρκώς στροφές ενόψει ΑΕΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία