Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Σαμάτα επέστρεψε εκεί όπου τα έζησε όλα

Δημοφιλή

Έχοντας υπερκεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με μία υπερπολύτιμη πρόκριση στους «8» του UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει προσεχώς την Κλαμπ Μπριζ (07.04) με γνώμονα την παρουσία του στην ημιτελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ένα… fun fact για τους «ασπρόμαυρους» που αφορά τον Άλι Σαμάτα είναι το γεγονός πως ο Τανζανός στράικερ από τις ομάδες που έχουν αγωνιστεί συνολικά στη διοργάνωση της UEFA έχει αγωνιστεί στις τρεις εξαιρουμένου του Δικεφάλου.

Ο λόγος για τις Γκενκ, Άστον Βίλα, Φενερμπαχτσέ με την Κλαμπ Μπριζ να φέρνει εκ νέου τον Τανζανό φορ σε γνώριμα λημέρια δεδομένων των σετ αγώνων της με τους ασπρόμαυρους για τους «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αποκτώντας τον τον Ιανουάριο του 2016 εκμεταλλευόμενη το αγωνιστικό επίπεδο του Άλι Σαμάτα, η Γκενκ ενσωμάτωσε στο έμψυχο δυναμικό της τον Άλι Σαμάτα και στα τέσσερα χρόνια στο Βέλγιο τα έζησε όλα. Έπαιξε σε 191 αγώνες, σκόραρε 76 γκολ, έδωσε 20 ασίστ, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του βελγικού πρωταθλήματος για τη σεζόν 2018-19 και βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Φορώντας εκ νέου τη φανέλα του βελγικού κλαμπ μετά το σύντομο πέρασμά του από την Αμβέρσα είχε άλλη μία γεμάτη σεζόν με 36 αγώνες, έξι γκολ και μία ασίστ και αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με την Φενέρ αναζητώντας για νέες προκλήσεις, ερχόμενος στον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που το αγωνιστικό τμήμα πάτησε στο Βέλγιο για την πρώτη αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ γίνεται αντιληπτό πως ο Άλι Σαμάτα επέστρεψε σε γνώριμα μέρη αυτή τη φορά σε… αποστολή με την ασπρόμαυρη φανέλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν με Ερναντέζ

Πολύ σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του κεντρικού αμυντικού της Παρι Σεν Ζερμέν, Λούκας Ερναντέζ. Ο 28χρονος στόπερ, τραυματίστηκε στην χθεσινή...

Στην ίδια κατηγορία