Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διαζύγια και παραμένοντες

Δημοφιλή

Για τους παίκτες γεννηθέντες το 2003, η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν κι η τελευταία τους στην Κ-19. Οι τρεις απ’ αυτούς παραμένουν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, ενώ οι άλλοι τρεις δεν θα φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα στη νέα σεζόν.

Οι Αργύρης Δαρέλας, Βασίλης Κιτσάκης και Τίτος Κουτεντάκης θα είναι παίκτες του ΠΑΟΚ Β΄, ενώ οι Θόδωρος Μελενικιώτης, Γιώργος Τσιακούμης και Θόδωρος Γκαρνέτας δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του Δικεφάλου.

Ετσι κι αλλιώς, οι Κιτσάκης και Κουτεντάκης έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν. Πριν τον τραυματισμό του στις αρχές της σεζόν, ο Κουτεντάκης (κεντρικός χαφ) πρόλαβε να πάρει μέρος σε πέντε παιχνίδια της Κ-19 (ένα γκολ), ενώ ο Κιτσάκης (ακραίος μπακ), που επίσης ταλαιπωρήθηκε από έστω λιγότερo σοβαρά προβλήματα, μέτρησε δεκατρείς συμμετοχές (επτά παρουσίες στο αρχικό σχήμα).

Ο Δαρέλας ήταν από τους παίκτες, που ξεχώρισαν φέτος με την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά. Ο Εβρίτης επιτελικός μέσος έπαιξε σε 22 παιχνίδια (δεκαπέντε ως βασικός), μετρώντας στο τέλος της σεζόν πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Αν και βασικός σε δεκατέσσερα παιχνίδια της περιόδου (όσα σχεδόν ήταν διαθέσιμος για την τεχνική ηγεσία), ο Μελενικιώτης (φωτό) δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Ο Δραμινός αμυντικός επιστρατεύτηκε από τον Μαλεζά για το κέντρο της άμυνας, αν και η θέση του είναι στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Αλλά κι οι Τσιακούμης και Γκαρνέτας (έξι και τρεις συμμετοχές ως βασικοί αντίστοιχα) αποτελούν παρελθόν για το Δικέφαλο.

 

 


Τελευταία νέα

Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς!

Με ένα μεγάλο απρόοπτο ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο της Μάιντς, αφού βρέθηκε ενεργή βόμβα από τον δεύτερο...

Στην ίδια κατηγορία