Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφερε στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 10η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το ΝΟ Βουλιαγμένης, γνωρίζοντας την ήττα με 16-13.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος δεν παρουσίασε την αμυντική ικανότητα η οποία τον διακρίνει, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ανεβάσουν τον ρυθμό, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο σκοράρισμα. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo διατηρούσε μία επαφή με το σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο, ωστόσο στο δεύτερο η άμυνα ήταν εκείνη η οποία αύξανε την διαφορά, μέχρι και το τελικό για το πρώτο μέρος, 10-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, δυναμώνοντας στην άμυνα και παρουσιάζοντας όμορφο θέαμα στην επίθεση, το οποίο συνδυάστηκε και με σερί το οποίο «ψαλίδισε» την διαφορά στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, 12-9. Στο τέταρτο και πιο καθοριστικό οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος έβγαλε χαρακτήρα και έφερε στα ίσια στο παιχνίδι περίπου τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, 13-13. Ο ΝΟΒ σκόραρε για το 14-13, σ’ ένα τέρμα το οποίο είναι αμφισβητούμενο για το γεγονός πως η μπάλα δεν έχει περάσει ολόκληρη. Στην προσπάθεια του ο Δικέφαλος να επιστρέψει, χρεώθηκε τέσσερα επιθετικά φάουλ σε κρίσιμες επιθέσεις του, οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν με δύο δικά τους τέρματα, με το 16-13 να είναι και το τελικό σκορ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 15:30, απέναντι στον Πανιώνιο, για την 11η αγωνιστική της Α1.

Οκτάλεπτα: 5-2, 5-3, 2-5, 4-3.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 2, Προσινικλής Ν. 1, Καπράγκος 1, Κεχαλάρης 3, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς, Προσινικλής Π. 3, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς 1.


Τελευταία νέα

Ετοιμάζεται για το αντίο ο Βιεϊρίνια

Τρείς αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος της φετινής σεζόν του ΠΑΟΚ, τρείς «τελικοί» τους οποίους πρέπει να κερδίσει ώστε...

Στην ίδια κατηγορία