Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δεν ξεχνά Βιεϊρίνια ο Νάρεϊ

Δημοφιλή

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για τον Αντρέ Βιεϊρίνια δεδομένου πως συμπληρώνει τα 38 έτη ζωής, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φιλοξενεί αντίστοιχο αφιέρωμα στην έως τώρα πορεία που έχει καταγράψει ο πολύπειρος αρχηγός της. Ορμώμενος από τα γενέθλια του πρώην συμπαίκτη του, ο Κάλεντ Νάρεϊ ευχήθηκε στον Αντρέ Βιεϊρίνια μέσω προσωπικής του ανάρτησης στα social media, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να μην ξεχνάει τη θητεία του στον ΠΑΟΚ που του έδωσε μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να συνυπάρξει με τον 38χρονο Πορτογάλο.

Όπως επισημαίνεται αναλυτικότερα στην ανάρτηση του Κάλεντ Νάρεϊ για τον Αντρέ Βιεϊρίνια «χρόνια Πολλά καπιτάνο» συνοδεύοντας τις εορταστικές του ευχές με μία «αγκαλιά» τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Θυμίζουμε πως ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον Δικέφαλο στις αρχές της φετινής αγωνιστικής περιόδου με προορισμό τη Σαουδική Αραβία προκειμένου να ενσωματωθεί στο έμψυχο δυναμικό της Αλ Καλίτζ, με τον ΠΑΟΚ να προσθέτει στα ταμεία του το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, διατηρώντας συγχρόνως και ποσοστό μεταπώλησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το αδιανόητο ρεκόρ του Μαργαρίτη και όλα τα «ασπρόμαυρα» milestones

Ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε ο, αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, πιάνοντας στην κορυφή των περισσότερων συμμετοχών, ανεξαρτήτως διοργάνωσης,...

Στην ίδια κατηγορία