Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Οι απαιτήσεις της Λάτσιο για Αντόνιο

Δημοφιλή

Ο Μάρκος Αντόνιο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Λάτσιο, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκει τα πατήματα του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, αρχίζοντας να παίρνει λεπτά συμμετοχής από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών από την πατρίδα του, έβαζαν τον βραχύσωμο χαφ στο «στόχαστρο» της Φλαμένγκο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν το πως θα μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί, με δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ενεργό συμβόλαιο δανεισμού με τον Δικέφαλο.

Το συγκεκριμένο σενάριο έκανε την εμφάνιση του και στη γειτονική Ιταλία, με τον γνωστό δημοσιογράφο Νικόλο Σκίρα να αναφέρει πως η ομάδα της Βραζιλίας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο μέσο, χωρίς ωστόσο να παραθέτει σχετικές λεπτομέρειες.

Λεπτομέρειες παραθέτουν οι Βραζιλιάνοι, που δηλώνουν πως η «Λάτσιο χρειάζεται ρευστό και δεν θέλει να τον παραχωρήσει στην ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο ως δανεισμός. Οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει, αλλά ο σύλλογος συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση και η Λάτσιο ζητά επτά εκατομμύρια ευρώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η υπενθύμιση του Θεοδωρίδη στις παίκτριες του ΠΑΟΚ (video)

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Κυπέλλου που θα...

Στην ίδια κατηγορία