Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν ξεχνά την Ελλάδα ο Αουγκούστο (pics)

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από τον εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X» απέστειλε τις ευχές της σε ολόκληρη την Ελλάδα με μία φράση που ειπώθηκε από τον Στρατηγό Μακρυγιάννη, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «αν θέλωμεν το λίγο, να γένη μεγάλο…, τα παιδιά μας να τα μαθαίνωμεν γράμματα κι ηθική. Χρόνια πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες».

Σειρά πήραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ (σ.σ ξένοι και μη) που απέστειλαν τις δικές τους ευχές σε ολόκληρη την Ελλάδα με τους Τόμας Μουργκ και Αντελίνο Βιεϊρίνια μεταξύ άλλων, ενώ αξίζει να ειπωθεί πως τις δικές του ευχές απέστειλε και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που αποχώρησε στο τέλος του καλοκαιριού από τη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της Ναντ. «Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος χαφ, με τους Τόμας Μουργκ και Αντελίνο Βιεϊρίνια όπως διαπιστώνει κανείς από τα παρακάτω στιγμιότυπα να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στην Μπαρτσελόνα βλέπουν τον Γιαμάλ ως τον νέο ηγέτη

Να… ανταμείψει το πιο ελπιδοφόρο πρότζεκτ της με έναν εκ των πλέον συμβολικών τρόπων φέρεται να σκέφτεται η Μπαρτσελόνα....

Στην ίδια κατηγορία