Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν είναι κι όλα τέλεια στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Όχι, δεν είναι όλα τέλεια. Δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια σε μία ομάδα, η τελειότητα είναι κάτι το άπιαστο, το ανέφικτο.

Κρατάω την επίσημη, δημόσια τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας, που είπε ότι θα  προτιμούσε να έμενε ο Λευτέρης Λύρατζης στον ΠΑΟΚ. Για να το λέει, πρέπει να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Για να λέει πριν από δύο εβδομάδες ότι είναι ο καλύτερος επαγγελματίας που έχει συναντήσει, επίσης θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος, τα λόγια του Ρουμάνου ποτέ δεν είναι κενά μηνυμάτων. Πάντα κρύβεται κάτι από πίσω.

Ο Λύρατζης διαχειρίστηκε υποδειγματικά έναν διπλό προσωπικό Γολγοθά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και ο δίκαιος Λουτσέσκου του το αναγνώρισε – ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής του οφείλεται καθαρά σε αγωνιστικούς λόγους. Είναι, εξάλλου, προπονητικό του δικαίωμα να κρίνει ποιος θα παίζει και πόσο.

Είναι θεμιτό να θέλει να πάει κάπου να παίξει, να αναπνεύσει, να αναζωογονηθεί ποδοσφαιρικά. Σε μία περίοδο όμως με μαζεμένα κρίσιμα ματς, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να συναινέσει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, στις 31 Ιανουαρίου ή όταν θα έχει ανακοινώσει αντικαταστάτη. Διότι, με τον Βιεϊρίνια στα… πιτς και τον Κεντζιόρα μετατιθέμενο στο κέντρο της άμυνας λόγω της απουσίας του Έκονγκ στο Κόπα Άφρικα, ο μοναδικός διαθέσιμος δεξιός μπακ είναι ο Σάστρε. Κι αυτό είναι μία επικίνδυνη συνθήκη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία