Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δεν άντεξε με δέκα

Δημοφιλή

Σαν σήμερα πριν εννέα χρόνια ο ΠΑΟΚ έδινε στη Λισαβώνα τη ρεβάνς με την Μπενφίκα (είχε νικήσει 1-0 στην Τούμπα) για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δικέφαλος το πάλεψε όσο μπορούσε, δέχθηκε ωστόσο και τα τρία τέρματα της ήττας του στο τελευταίο εικοσάλεπτο, διάστημα στο οποίο έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Κώστα Κατσουράνη (την τριετία 2006-2009 φορούσε τη φανέλα της Μπενφίκα).

Μετά τη ρεβάνς της Πορτογαλίας, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο δέχθηκε δύο γκολ, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2. Τέσσερις ώρες περίπου μετά τη λήξη του αγώνα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Στέφενς (τον διαδέχθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιώργος Γεωργιάδης).

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Εντυπωσιακή ήταν η πορεία της Μπενφίκα στο Γιουρόπα Λιγκ εκείνης της περιόδου μετά την πρόκριση της επί του ΠΑΟΚ. Οι Πορτογάλοι είχαν φθάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας διαδοχικά την Τότεναμ, την Άλκμααρ και τη Γιουβέντους. Ο τελικός στο Τορίνο κόντρα στη Σεβίλλη κρίθηκε στα πέναλτι (χωρίς σκορ ολοκληρώθηκαν ο κανονικός αγώνας και η παράταση), όπου οι Ισπανοί επικράτησαν με 4-2.


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία