Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Μπορούμε να φθάσουμε στους τελικούς»

Δημοφιλή

Για τη νίκη επί του Αερωπού Εδεσσας με 29-26, αλλά και τις περαιτέρω προοπτικές της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Χρύσανθος Τσαναξίδης.

«Ήταν μία επαγγελματική εμφάνιση, απλά θέλαμε τους δύο βαθμούς ώστε να κλειδώσουμε την τρίτη θέση. Έχουμε ένα κενό τριών εβδομάδων ώστε να διορθώσουμε ό,τι είναι κακό και αδύναμο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι-οφ» ανέφερε αρχικά, και πρόσθεσε: «Η ομάδα βρίσκεται σ’ ένα πολύ καλό σημείο, είναι πολύ καλό αυτό το κενό των τριών εβδομάδων ώστε να ανασυνταχθούμε και να ξεκουραστούμε, διότι προερχόμαστε από ένα σερί δύο μηνών με απανωτά δύσκολα παιχνίδια και μικροτραυματισμούς. Έχουμε ευκαιρία να ανακτήσουμε δυνάμεις, ώστε να πάμε πολύ δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια, και κυρίως στους ημιτελικούς. Έχουμε πολλές δυνατότητες, πιστεύω στην ομάδα, και πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε στους τελικούς. Ο ΟΣΦΠ είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά όπως τους κερδίσαμε στην κανονική διάρκεια στην έδρα μας, μπορούμε να το ξανακάνουμε και να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στους τελικούς».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία