Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Οι παράλληλες πορείες δεν διασταυρώθηκαν ποτέ

Δημοφιλή

Από τα νέα πρόσωπα στην ομάδα της Λαμίας (αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο μεθαυριανό πρώτο ημιτελικό κυπέλλου) είναι κι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που υπήρξε φίλαθλος του Δικεφάλου.

«Είναι γνωστό ότι είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ! Μεγάλωσα έτσι και συμπαθώ αυτή την ομάδα. Δεν κρύβω ότι και τώρα βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση και είναι η ομάδα μου» δήλωνε σε συνέντευξή του στο επίσημο περιοδικό της Σάλκε, παραμονές των αναμετρήσεων των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τον Αύγουστο του 2013.

Ο Παπαδόπουλος… ξενιτεύτηκε στη Γερμανία μόλις στα 18 του χρόνια, όταν το καλοκαίρι του 2010 ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε την πρόταση της Σάλκε για την παραχώρησή του. Στη Γερμανία συμπλήρωσε μια ολόκληρη δεκαετία, καταγράφοντας 97 συμμετοχές στη Σάλκε, από 51 σε Μπάγερν Λεβερκούζεν και Αμβούργο και μία συμμετοχή στη Λειψία.

Το καλοκαίρι του 2020 βρίσκονταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ηταν τότε που «χτύπησε την πόρτα» του ΠΑΟΚ, υποβάλλοντας αρχικά το αίτημα να κάνει προπονήσεις με την ομάδα του Δικεφάλου. Ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν αρνητικός, με αποτέλεσμα ο Παπαδόπουλος να κατηφορίσει στην πρωτεύουσα και να κάνει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό (σε αντίθεση με τον Φερέιρα, ο Γιώργος Δώνης του άνοιξε την πόρτα). Δεν έμεινε, όμως, στους «πράσινους», αλλά δοκίμασε την τύχη του στην Κροατία με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Ακολούθησε η σύντομη περιπέτεια στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Φαΐχα, η επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου και το πέρασμα από την Κραϊόβα, ομάδα της Ρουμανίας, στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν.

«Ποτέ μου δεν έφτασα κοντά στον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν με πλησίασε κανείς από τον ΠΑΟΚ» είχε τονίσει σε συνέντευξή του, αποτυπώνοντας την πραγματικότητα. Αυτό που δεν είπε είναι ότι ο ίδιος αναζήτησε στο παρελθόν το δρόμο προς την Τούμπα, μόνο που τελικά παρέμεινε μακριά από αυτήν. Για την ακρίβεια, είχε βρεθεί μόνο ως θεατής αγώνων του Δικεφάλου, όπως είχε συμβεί στο παιχνίδι της 31ης Μαΐου 2016 με τον Παναθηναϊκό (1-1), όταν η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 


Τελευταία νέα

ΣΟΚ με νεκρό βρέφος που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια!

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό έγκλημα βρίσκονται οι αρχές με θύμα ένα νεογέννητο βρέφος στη Βραυρώνα. Όπως μετέδωσε το Live...

Στην ίδια κατηγορία