Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Δέκα παιχνίδια σε 40 ημέρες

Δημοφιλή

Υπό… κανονικές συνθήκες οι παίκτες (και) του ΠΑΟΚ θα ετοιμάζονταν για τις γιορτές και την άδεια τους στα μισά της σεζόν. Το Μουντιάλ, όμως, του Κατάρ άλλαξε τα δεδομένα και πλέον προετοιμάζονται για συνεχόμενα ματς, που τους περιμένουν ακόμη και εν μέσω των εορτών. Το καλεντάρι πρέπει να «τρέξει», πολύ δε περισσότερο τώρα που μπήκε και το κύπελλο στην τελική του φάση. Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει συνολικά δέκα παιχνίδια σε 40 ημέρες, χρονικό διάστημα, που αρχίζει από σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό και τελειώνει στις 30 Ιανουάριου με το Λεβαδειακό.

Την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του Λουτσέσκου θ’ αγωνιστεί στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Το πρώτο παιχνίδι για το 2023 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, όταν ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Αρη. Τρεις ημέρες μετά ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στη Λαμία, θ’ ακολουθήσει η ρεβάνς με την Καλαμάτα και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ.

Οι «καθαρές» νίκες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού κόντρα σε Καλαμάτα και Βόλο επιτρέπουν σχεδόν μετά βεβαιότητας να ειπωθεί ότι ο Δικέφαλος κι ο Παναθηναϊκός θα συναντηθούν στα προημιτελικά. Στο πρώτο ματς κυπέλλου, που θα διεξαχθεί -το πιθανότερο-την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ο ΠΑΟΚ θα είναι γηπεδούχος. Για την Κυριακή 22 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί το μεταξύ τους ντέρμπι πρωταθλήματος στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι τρεις (ή τέσσερις) ημέρες αργότερα για τη ρεβάνς κυπέλλου.


Τελευταία νέα

Ο επαναπατρισμός δε βοήθησε τον Φιλίπε

ΠΑΟΚ και Φαμαλικάο επήλθαν σε συμφωνία αναφορικά με τον εξάμηνο δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες από τη στιγμή που βρέθηκε...

Στην ίδια κατηγορία