Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προς Αστέρα ο Λύρατζης

Δημοφιλή

Δεδομένος θεωρείται ο δανεισμός του Λευτέρη Λύρατζη στον Αστέρα Τρίπολης όπως απορρέει και από το περιβάλλον της τοπικής ομάδας κατόπιν της αναζήτησης προορισμού για ανάκτηση περαιτέρω αγωνιστικών λεπτών από τη στιγμή που έμεινε πίσω στον εσωτερικό ανταγωνισμό. Από πλευράς Μίλαν Ράσταβατς αξίζει να επισημανθεί πως συνιστά μία ιδανική περίπτωση, επιθυμώντας να τον εντάξει στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του και το μόνο που απομένει είναι να δρομολογηθούν αντίστοιχες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της FORZAonline δε ενδεχομένως να δηλώσει το «παρών» στην αποστολή του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό με φόντο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος κάτι που αναμένεται να ξεκαθαριστεί προσεχώς. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το μόνο που φαντάζει σίγουρο είναι πως πλέον η εν λόγω υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της και ως εκ τούτου τις επόμενες ημέρες ο Λευτέρης Λύρατζης αναμένεται να ταξιδέψει στην Τρίπολη, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί η μετακίνησή του.

Εξελίξεις που φαντάζουν αναμενόμενες από τη στιγμή που κατέστη σαφές πως ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας ψαχνόταν για νέα ομάδα, έχοντας συν τοις άλλοις δεχθεί «κρούση» και από τον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία