Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αποχωρήσεων συνέχεια για ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β δεδομένου πως ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στο δυναμικό της αναπτυξιακής ομάδας των «ασπρόμαυρων» συνιστά παρελθόν, έχοντας «κλειδώσει» την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Ο λόγος για τον 21χρονο μέσο, Μοχάμεντ Αλ Ρασίντι, που θα ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν στην Καβάλα.

Ένας προορισμός που προτιμήθηκε και από πλευράς του νεαρού πορτιέρε, Αλέξανδρου Τσιόπτση, που έλυσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως αναζητούσε περαιτέρω αγωνιστικά λεπτά στην κατοχή του.

Αναφορικά με τον Σαουδάραβα που μετέβη στην Καβάλα αξίζει να ειπωθεί πως βρίσκεται στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου από την αρχή της σεζόν, εντούτοις, δεν κατάφερε να καταγράψει κάποια επίσημη συμμετοχή και ως εκ τούτου αναζητήθηκε ποδοσφαιρική στέγη προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Η «επαφή» που έχει αναπτύξει ο ΠΑΟΚ με τη Σαουδική Αραβία κινείται στο πλαίσιο της ανάπτυξης ποδοσφαιριστών της χώρας μέσω της παρουσίας τους σε ευρωπαϊκούς συλλόγους και αφορμή δοθείσης από τη μεταξύ τους επικοινωνία ολοκληρώθηκε και η μεταγραφή του Μοχάμεντ Αλ Ρασίντι στους «ασπρόμαυρους» μετά τη θητεία του στη Σλάβια Πράγας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία