Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Comeback για Μιχαηλίδη

Δημοφιλή

Ενδεκάδα αλλαγών από πλευράς Ραζβαν Λουτσεσκου στη Λαμία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής των Play Off της Super League δεδομένου πως μετά τις ήττες με Κλαμπ Μπριζ και Ολυμπιακό αναμενόμενα κινήθηκε σε ροτέισον επτά αλλαγών εν αντιθέσει με το Φάληρο. Επιστροφή σε ρόλο βασικού από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου ο Γιάννης Μιχαηλίδης μετά από 20 περίπου ημέρες, έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του το εντός έδρας ματς με τους Φθιώτες στην Τούμπα.

Μία ιδιαίτερη αναμέτρηση για τον 23χρονο στόπερ δεδομένου πως σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Με αυτό το τέρμα που αφιέρωσε στον πολυαγαπημένο του πατέρα που είχε φύγει από τη ζωή, ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τη λίστα των σκόρερ του τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεδομένου μετρά επί του παρόντος 22 διαφορετικούς σκόρερ.

Βασική επισήμανση πως από τη λίστα των «εκτελεστών» απουσιάζουν οι Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που ταλαιπωρείται με θλάση 3ου βαθμού και κατά πάσα πιθανότητα ενεργοποιηθεί μετά το πέρας της φετινής σεζόν αν και έχει εκφράσει αισιοδοξία για επιστροφή νωρίτερα του αναμενόμενου και Γιόνι Ότο εξαιρουμένου του Ντόμινικ Κοτάρσκι που τίθεται εκτός… συναγωνισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

6/5/2017: Κυπελλούχος μετά από 14 χρόνια στον Βόλο (videos)

Σαν σήμερα, 6 Μαΐου 2017, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1 σε έναν επεισοδιακό...

Στην ίδια κατηγορία