Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Χτίζει» σερί και με την άμυνα

Δημοφιλή

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, διατήρησε την επαφή του με τη 2η ΑΕΚ και πλέον πάει την Τετάρτη στο Περιστέρι για να πάρει ένα ακόμη «διπλό», αλλά και επιπλέον ψυχολογία πριν υποδεχτεί τον Αρη στην αυγή του 2023.

Οι δύο Δικέφαλοι ήταν οι μοναδικές ομάδες της πρώτης εξάδας της βαθμολογίας, που απέφυγαν τις παγίδες και τις απώλειες στην έναρξη του δεύτερου γύρου. Μηδέ εξαιρουμένου του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, τον οποίο, βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί ακόμη να κοιτάξει, μια και τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά δέκα βαθμών. Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υποχρεωμένοι να προχωρούν από παιχνίδι σε παιχνίδι και να μην κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια και αναλύσεις, πολύ δε περισσότερο τώρα, που οι αγωνιστικές είναι συνεχόμενες και πιθανή έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να στοιχίσει ακριβά.

Κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ κράτησε απαραβίαστη την εστία του για τέταρτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη επίδοση δεν αποτελεί κάποιο σπουδαίο επίτευγμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή έχει σημειωθεί σε σειρά αγώνων χωρίς ντέρμπι. Παρ’ όλα αυτά, και επειδή ο Δικέφαλος «πληγώθηκε» από αδράνειες της άμυνας σε δύο κομβικά ματς (με ΟΦΗ και Λεβαδειακό), ο Λουτσέσκου μπορεί να αισθάνεται μεγαλύτερη… ασφάλεια για τη συνέχεια, βλέποντας τους παίκτες του να «χτίζουν» αυτό το σερί. Σημαντικό μερίδιο αναλογεί και στον Κοτάρσκι, ο οποίος αποδεικνύεται η πιο πετυχημένη-από κάθε άποψη-μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού.


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)

Κατόπιν της εντός έδρας επικράτησης επί της ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα που σήμανε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση...

Στην ίδια κατηγορία