Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ολοένα και… ψηλώνει ο Χαντς!

Δημοφιλή

Και στο Ντιζόν ο Τζέιλεν Χαντς αποδείχθηκε κομβικός για τον ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος γκαρντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα σημειώνοντας 17 πόντους με 4/4 βολές και 3/6 τρίποντα, ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, καταγράφοντας 21 βαθμούς στο ranking.

Μάλιστα, ο Αμερικανός αγωνίστηκε με πυρετό καθώς «χτυπήθηκε» από ίωση πριν το τζάμπολ, γεγονός που δεν τον… πτόησε ούτε στο ελάχιστο στο παρκέ αλλά και τους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη, όντας ένας από τους παίκτες της ομάδας που έχει… τρελαθεί περισσότερο με τη συμπαράσταση και την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα και τον ίδιο!

Την ίδια στιγμή, ο Χαντς κερδίζει ολοένα και περισσότερη αναγνώριση με τα προσόντα και τις επιδόσεις του! Μετά τον Μπάνε Πρέλεβιτς, που έπλεξε δημόσια το εγκώμιο του, τα… καλύτερα για τον νεαρό είπαν τόσο ο Νίκος Ζήσης που συναντήθηκε προ ημερών μαζί του στη Θεσσαλονίκη όντας φίλος με τον μάνατζέρ του, Νίκο Βαρλά, όσο και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος στο περιθώριο του All Star Game συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί του στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ, δίνοντας του συγχαρητήριά για τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό τριπόντων αλλά και συμβουλές προκειμένου να βελτιώσει το παιχνίδι του!


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία