Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τους… κέρδισε όλους ο Μπάμπα

Δημοφιλή

Πολυτιμότερος παίκτης της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Ράχμαν Μπάμπα κατόπιν παρέμβασης του κόσμου δεδομένου πως ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας έβαλε εκ νέου στο κόλπο τον Δικέφαλο με προσωπικό του τέρμα μειώνοντας σε 2-1 ενώ είχε και συμμετοχή στη φάση της ισοφάρισης με τον Μάγκομεντ Οζντόεφ. Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης συγκέντρωσε το 46,26% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Αναλυτικότερα όσα επισημάνθηκαν από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Ράχμαν Μπάμπα αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena, στην αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24. Ο Δικέφαλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ το βράδυ της Κυριακής, κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένος και στο φινάλε δικαιώθηκε. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 88ο λεπτό πήρε έναν πολύτιμο βαθμό και παρέμεινε μόνος πρώτος, μετά την αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League.

Εκ των κορυφαίων ο Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ έκανε ένα μεστό παιχνίδι αμυντικά, αλλά ήταν κομβικός και στο επιθετικό κομμάτι, καθώς ήταν αυτός που με ένα όμορφο σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ είχε και συμμετοχή στη φάση της ισοφάρισης του Δικεφάλου. Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης συγκέντρωσε το 46,26% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που για ακόμη μία φορά ήταν κομβικός ανασταλτικά και ήταν αυτός που μοίρασε την ασίστ στη φάση της ισοφάρισης. Το βάθρο συμπλήρωσε ο έτερος σκόρερ του Δικεφάλου, Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος στο 88ο λεπτό έκανε το 2-2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία