Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χωρίς Γκίλμορ με Άρη

Δημοφιλή

Έλβαρ Φριντριξον, Μαρκίς Τάουνς, Σίσιλ Ουίλιαμς, Τζαμάνι Μακνις, Τζάστιν Αλστον και Μίχαλ Μιχάλακ στην παρθενική του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ στη Stoximan Basket League συνθέτουν την εξάδα των ξένων για το γκρουπ του Φώτη Τακιανού ενόψει της εκτός έδρας απαιτητικής δοκιμασίας με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (11/2, 16:30), με τον Μάικλ Γκίλμορ να τίθεται εκτός επιλογών λόγω του αριθμητικού πλεονασμού στους ξένους.

Μετά τις πρόσφατες μεταγραφικές προσθαφαιρέσεις στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, ο Φώτης Τακιανός είναι απαραίτητο να «κόβει» έναν ξένο από κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου επιτρέπεται η χρησιμοποίηση μέχρι έξι παικτών. Ως εκ τούτου, με δεδομένη την συμπερίληψη του Μίχαλ Μιχάλακ στην εκτός έδρας απαιτητική δοκιμασία με τον Άρη προτιμήθηκε από τον Έλληνα τεχνικό να αφήσει εκτός τον Μάικλ Γκίλμορ.

Άξιο αναφοράς δε πως το τελευταίο μεταγραφικό «χτύπημα» του ΠΑΟΚ, προέρχεται από αγωνιστικό ρυθμό και ως εκ τούτου φάνταζε με το.. καλημέρα ετοιμοπόλεμος στα πλάνα του Δικεφάλου ενόψει ενός άκρως απαιτητικού διαστήματος με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις. «Είμαι σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι είχα καλή σεζόν στην Πολωνία, αισθάνομαι καλά σωματικά και πνευματικά. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και αυτό είναι κάτι που μπορώ να το αποδείξω στο γήπεδο» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Πολωνός γκαρντ αφορμή δοθείσης από την ένταξή του στον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία