Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χωρίς δύο κόντρα σε ΠΑΟΚ ο Άρης

Δημοφιλή

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Άρης σήμερα (10/2) ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ mateco στο Αλεξάνδρειο για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από τρεις σημαντικές νίκες στην Ελλάδα κόντρα σε ΑΕΚ, Κολοσσό και Παναθηναϊκό και στοχεύουν σε ακόμη μία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ρομπέρτο Γκάλινατ και Γιώργο Φίλλιο, οι οποίοι παραμένουν εκτός αγωνιστικής δράσης για διαφορετικούς λόγους.

«Οι αγώνες Άρη-ΠΑΟΚ έχουν πάντα τις ιδιαιτερότητές τους και το δικό τους χρώμα. Και πολλές φορές η έκβασή τους δεν έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες. Εμείς, ωστόσο, δεν παρεκκλίνουμε από τη λογική μας και παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας, ώστε να πάρουμε ακόμα μία νίκη.

Προερχόμαστε από ένα σερί σπουδαίων νικών, όμως αυτό δε μας αποπροσανατολίζει. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να συνεχίσουμε να δείχνουμε βελτίωση επιθετικά, όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του και θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τον μεταξύ μας αγώνα στον πρώτο γύρο. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης ο βοηθός του Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία