Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χαρούμενος και συγκινημένος ο Κουλιεράκης (video)

Δημοφιλή

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκεται στο επίκεντρο μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να μιλάει στο PAOK TV και να τονίζει πως είναι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος και πως ακόμα δεν το έχει συνειδητοποιήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για τα συναισθήματά του:

«Είναι μεγάλη χαρά και συγκίνηση ταυτόχρονα. Ντεμπούτο στην Τούμπα με κόσμο, αλλά και με νίκη για να αρχίσει καλά το πρωτάθλημα. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα και εύχομαι και άλλες τέτοιες συμμετοχές και να πάμε όσο πιο καλά γίνεται».

Για το τι έφερε το τρίποντο:

«Νομίζω κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε κατοχή της μπάλας, θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τις φάσεις που μας δόθηκαν, πετύχαμε το γκολ, κρατήσαμε το σκορ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι αγωνίστηκε μαζί με Λύρατζη και Τσαούση:

«Αν μου το λέγατε αυτό πριν δύο-τρία χρόνια δεν θα το πίστευα, ήταν τρομερή εμπειρία. Και με τον Μάριο που ήμουν όλη την χρονιά μαζί, αλλά και με τον Λευτέρη με τον οποίο δεν είμασταν συμπαίκτες, αλλά τους έβλεπα και τους θαύμαζα σαν μεγαλύτερος. Μεγάλη χαρά. Εύχομαι να παίξουμε κι άλλα παιδιά από την ακαδημία μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε εμείς οι νεαροί για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Καθημερινή δουλειά στην προπόνηση κάθε μέρα, εύχομαι κι άλλες καλές εμφανίσεις με υγεία πάνω απ’ όλα σε μένα και στην ομάδα μου».

Δείτε παρακάτω το video με τις δηλώσεις του:


Τελευταία νέα

Μετά τον ΠΑΣ και η Κηφισιά στη Super League 2

Μόλις ένα χρόνο κράτησε το «όνειρο» της Κηφισιάς στα «σαλόνια» της Super League. H νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστείων...

Στην ίδια κατηγορία