Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ντέρμπι κορυφής και αποδείξεων στην OPAP Arena

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (7/4, 20:30) στην OPAP Arena την ΑΕΚ, στο ντέρμπι κορυφής με φόντο την 4η αγωνιστική των play off της Superleague.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 66 βαθμούς, καθώς οι δύο νίκες μετά την επανέναρξη σε συνδυασμό με την ήττα της Ένωσης, ήταν αρκετές για να σκαρφαλώσει και πάλι ο Δικέφαλος στην πρώτη θέση.

Οι ασπρόμαυροι θέλουν να προφυλάξουν τα κεκτημένα τους και να φύγουν για πρώτη φορά με ένα θετικό αποτέλεσμα από την νέα έδρα της ΑΕΚ, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Το ταξίδι στην Αθήνα δεν έκανε ο Ιβάν Νάσμπεργκ που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ ο Τροστ Εκόνγκ συνέχιζει την θεραπεία του. Σημαντική η επιστροφή του Γιόνι Ότο που πήρε το πράσινο φως στις τελευταίες προπονήσεις και μπήκε κανονικά στην αποστολή του Δικεφάλου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από 17 ντέρμπι και θέλει άμεσα να ανακτήσει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δεδομένη είναι όμως η απουσία του Τσίτσαν Στάνκοβιτς που θα χάσει το ματς λόγω τραυματισμού.

Την αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια θα διευθύνει ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ. Βοηθοί του Elite ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν και Στέφαν Λουπ. Τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης από την Αθήνα. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ντίνγκερτ Κρίστιαν με Α VAR τον Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ, του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία