Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αποθέωση για Τζίμα! (pic)

Δημοφιλή

Την αποθέωση γνώρισε ο Στέφανος Τζίμας από μια σελίδα σκάουτερ στο Twitter, η οποία αναλύει τη σεζόν του 17χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ. Ο Τζίμας σημείωσε 12 γκολ και τρεις ασίστ σε 26 αναμετρήσεις, αγωνιζόμενος τόσο με την ομάδα της Κ19, όσο και με τον ΠΑΟΚ Β και την ανδρική ομάδα του Δικεφάλου.

Μπορεί να αγωνίστηκε σε τρία διαφορετικά πρωταθλήματα, διαφορετικών ηλικιακών επιπέδων, ωστόσο ο 17χρονος σέντερ φορ ξεχώρισε με την παρουσία του και τις επιδόσεις του. Απαρατήρητος δεν περνάει σίγουρα ο Στέφανος Τζίμας, αφού η γνωστή σελίδα «11tegen11», που αριθμεί σχεδόν 65.000 ακόλουθους, ασχολήθηκε με τη σεζόν του νεαρού στράικερ του Δικεφάλου.

«Πλούσιος για την Κ19 του ΠΑΟΚ, τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και για όλες τις εθνικές ομάδες νέων της Ελλάδας! Θεαματικά δεδομένα σε επίπεδο U19. Δεν θα αργήσει να βρίσκεται πιο τακτικά στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά η σελίδα στο Twitter, παρουσιάζοντας τα στατιστικά του Τζίμα στο πρωτάθλημα της Κ19 της Super League.

Δείτε παρακάτω:


Τελευταία νέα

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για Μουλέκα»

Φερόμενη πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ στον επιθετικό της Μπεσίκτας, Τζάκσον Μουλέκα, όπως επισημαίνει ο Τύπος της γειτονικής χώρας, με...

Στην ίδια κατηγορία