Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η αρνητική πρωτιά της Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Γνωστή έγινε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Τα πρώτα του επίσημα παιχνίδια για τη σεζόν 2023-2024 θα τα δώσει απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η ομάδα από το Ισραήλ τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στα Play out, όπου δεν κινδύνεψε με υποβιβασμό, αφού τερμάτισε δεύτερη.

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο προήλθε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου συνέτριψε την Μακάμπι Νετάνια με 0-3. Ματς το οποίο είχε μεγάλες… προεκτάσεις, αφού ο κόσμος της Μπεϊτάρ εισέβαλε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει τον τίτλο της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι είχε επιβληθεί στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αποκλεισμός ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εντούτοις έκανε έφεση και δικαιώθηκε.

Οι περσινοί αριθμοί των Ισραηλινών στο πρωτάθλημα λένε πολλά για την κατάσταση και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Γιόσι Αμπουκασίς. Η Μπεϊτάρ είχε την χειρότερη άμυνα σε όλο το πρωτάθλημα, αφού κατέγραψε 58 γκολ παθητικό σε 33 ματς!

Παρόμοια επίδοση κατέγραψε μόνο η Νετάνια, η οποία όμως βρισκόταν στα Play off και δέχθηκε συνολικά 58 γκολ σε 36 αναμετρήσεις Αξιοσημείωτο είναι πως η Σεστία Νες Ζιόνα, που ήταν η ουραγός του πρωταθλήματος και υποβιβάστηκε, είχε καλύτερη αμυντική λειτουργία με 56 γκολ παθητικό.

Οι ομάδες των Play off έδωσαν τρία παιχνίδια παραπάνω από τις ομάδες των Play out και παρόλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» από το Ισραήλ είχαν εμφανές πρόβλημα στα μετόπισθεν, δεχόμενοι γκολ από όλους. Στο επιθετικό κομμάτι, πάντως, τα πηγαίνουν καλύτερα, έχοντας τον Νικολαέσκου και τον Ασπρίγια, οι οποίοι είχαν 14 και 13 γκολ αντιστοίχως.


Τελευταία νέα

Η σεζόν δεν τελειώνει στις 19/5 για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν, ωστόσο δεδομένου ότι τον Ιούνιο θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία